12 Mayıs 2015 Salı

Yüreğin Kraliçesi-Judith Mcnaught

Kusursuz


Bu sefer beni çok sarmasa da yine bir Judith Mcnaught kitabı okudum.
Sanırım alışmışım Judith Mcnaught'ın kabarık elbiseli kızların balo salonlarında dolaşıp bir düke aşık olmasına ve karmakarışık bir aşk yaşamalarını kaleme aldığı romanlarını okumaya.
O yüzden pek ısınamadım bu seferki romanına. Ama yinede hem hikaye hem final merakı ile okudum.

Kitabın uzunca bir süre aynı mekanda geçmesi beni biraz yordu. Birde bu sefer karakterlere pek ısınamadım gitti. Hani şu kendisini kaçıran kişiye aşık olma durumu var yaa hah iste sanırım ondan :)
Yada ne bileyim tam olacak derken yine bir kavga yada diklenme ile bir türlü anlaşamayan aşıklar durumu. Dedim ya bir yerlerde saramadı beni roman ama yine okunur bir kitaptı.
Şimdi okumak istediğim birde Judith Mcnaught Tarihi Aşk Romanı kategorisinde olan Westmoreland Serisini okumak istiyorum

İçinde Aşk Saklı (1985)
  • Düşler Krallığı (1989)
  • Sen Gelmeden Önce (1994)


Özet;
Kuşkusuz, acıklı çocukluğunun kaosundan sıyrılıp kusursuz bir yaşam yaratmayı başaran bir genç kızın, korkunç bir suçla itham edilirken inatla masum olduğunu iddia eden genç bir adamla karşılaşmasının ve ikisini birbirine bağlayan çaresizlik, aşk ateşi ve tutkunun dramatik öyküsüdür.

Koruyucu aileler arasında sürüklenirken kendisini evlat edinen ailenin sevgi şemsiyesi altında, yüreğinin yaraları iyileşen Julie Mathison, hayat dolu bir genç kıza dönüşmüştür. Yaşadığı küçük Teksas kasabasında öğretmenlik yapmakta; kendisine koşulsuzca verilen sevgiyi, sevgiyle geri ödemek ve hayalindeki 'kusursuz' hayata ulaşmak için elinden geleni yapmaktadır.

2 yorum:

  1. Merhaba, takibindeyim bana da beklerim
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil