11 Şubat 2014 Salı

Instagram'dan BEN!

Huzurlu geceler!

Güneşli, hafif esintili bir İstanbul günü ile yaşadık bugün.
Dünden temizliğim ve bir çok işimi halletmiş olmanın huzuru ile evi toplayıp sabahtan evden çıktım.
Market, pazar, tuhafiye gezip arkadaşla parkta bir çay molası yapıp eve geldim.
Sonra uzunca bir süre mutfakta takıldım.
Hem yemek, hem börek hem tatlı yaptım.
Akşama planım çok çünkü.
Yarım kalan el işlerimi, ıvır zıvırlarımı tamamlayacağım 
:)
Boş durmayayım ben.
Hep koşturayım, dikeyim, keseyim, işleyeyim, öreyim olur mu?

Anlık fotoğraflarımı paylaşırken neler mi yazmışım?
İşte buyurun Ig ortamından bir ben
;)


Sevgili arkadasim SumeyyeOmer in tarifi ile beze... Yaptigim 100. tariif tutturdugum ilk :) Bir yandan cirpip bir yandan yorumlari okuyunca gordum ki cok cirpmak lazimmis. Soyle bir 45 dakika kadarcik :D ama bu sonuca deger. Kirmizidan baska gida boyasi kalmadigi icin az biraz kirmizi boya ile elde ettigim pembe rengini kullandim bezelerimde. Aksam ki mac tayfasina pembe beze ikram etme fikri cok hosuma gitmese de ne yapalim artik idare edecekler maviler bir dahaki sefere. Ay bezelerim ruya gibi oldular ;) tabi sabahki market, pazar, tuhafiye alisverisi sonrasi bu beze takintisi olmasaydi belim agrimiyor olur du belki. Neyse efendim sonucta hala yasiyor, gunesli gunun tadini cikariyor, ocaga aksamki menumuzun tencerelerini diziyoruz ;) Aydinlik bir aksamustunden hepinize huzurlu vakitler!





Isler bitince aydinlik bir gunde yapilacak en guzel ugras 





Hayat sevdigin insanlarla uzun sohbetleri yapabilmek icin kovaladigin zamani bulduktan sonraki o huzur! Alisveris, kosturma derken bir kosede olaylarin muhasebesini yapmaya vakit bulunca biz. Ve hala konusacak konular, paylasilacak anilar var! ;)





Malumunuz artik agir kanli biri olup ciktim. O yuzden ayni gun bir cok ise yetisemiyorum o yuzden sabahtan basladim. Ogleden sonra disari islerimi halletmeden once tuhafiye listemi cikarmak icin oturdum ivir zivirlarimin basina. Hepsini tek tek fotograflayip blogumda paylasacagim suan hepsi yarim. Kimisinin nakisi kimisinin dugmesi kimisinin fermuari yok :) olur olur hepsi biter yeter ki isteyip cabalayalim. Erken saatte yapilan kahvalti sonrasi taze ve kuru meyve salatami kapip koseme kuruldum ;) her zaman ki koseme bir kedim eksik... Liste cikartilip, eksikler belirlenip tuhafiyeye gidilecek, arkadasla kahve kacamagi yapilacak, evin eksikleri alinacak. Ve ben bu kadar kosturma sonrasi hala yasiyor olacak miyim? Inanin hic bilmiyorum :)





Istanbul buluta durmus bugun, Kalbim aska... Iste bilmem.carpmasaymis senin icin. Yaninda kalmasaymis, aklima girmeseymis. Kustum oynamiyorum, hep boyle ben severken deli gibi seni gulmeseymis kuslar, agaslar. Bir deniz kokusu gibi arada ozleseymisim seni. Yanina kacmasaymisim sikilinca, yada ne bileyim sevmeseymisim seni bu denli fazla ;) An itibari ile Buyukcekmece-Albatros sahili!





Isler bu saate biterse biraz keyife zaman kalir. Bulutlu ve isiksiz havada yapmaktan keyif aldigim en guzel sey film ve tatli. 'Ask tesadufleri sever' filmini takip koseme kivrildim. Bu arada beyaz cikolatayi kim bulmus bilmiyorum ama ne iyi etmis :) Kahve beyaz cikolatali haliyle guzel digerleri ivir zivir iste ;)





Ve biriken puanlarimla yeni desenler satin alirsam iste fotografimin kenarlarina boyle ilistiririm ;) Sabahki kar sogugunu yiyince bir daha disari cikmayacagim diye kendime soz verdim (tabi ne kadar tutabilirim emin degilim) isinmak icin tatli olan ne varsa toplayip yeni bolumun basina oturdum (bir daha tamamen bitmemis dizilere baslamiyacagim soz) isin gucun yoksa yeni sezon, yeni bolum bekle. Ayrica Katherine ya ayri kizgin, Stefan a dusmanim! 






2 yorum:

  1. ADINA YARAŞIR PEMBE BİR POST OLMUŞ
    İÇ RAHATLATICI
    TÜM İŞLERİNİZ İÇİN KOLAY GELSİN

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :)

    Çok teşekkür ederim. Umarım kısa zamanda hepsi toparlanır ve rahat bir nefes alırım ;)

    Bu arada dersleriniz de başarılar dilerim. Bugün size bir uğramayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil