15 Haziran 2015 Pazartesi

Bir ufak film molası-Vamps (2012)

Bazı filmleri aç izle kafa dağıt ve mutlu ol.
:)
İşte 'Dişi Vampirler' öyle bir film. Genel olarak konulu ve çarpıcı filmleri sevsem de arada kafa dağıtmak için bütçe harcanmış ama niye o kadar harcanmış anlayamadığım filmleri izleyip mutlu oluyorum. 


Ne izlesem diye gezinirken karşıma çıktı öyle bir bakayım derken baktım filmi gülümseyerek izliyorum :D Kafa dağıtmak ve vakit geçirmek için ideal bir film.

Zamane vampir filmlerine biraz kafa tutan 'kadın vampirler öyle olmaz böyle olur siz birde buradan bakın pek sevgili izleyiciler' diye takılan bir komedi :)


2012 filmi olan Vamps ikindi vakti dinlenmenizi keyifli hale getirecek, eğlendirecek hızlı bir film.

Özet;
Goody ve Stacy gece hayatına, kulüplere gitmeye, birileriyle takılmaya ve her zaman bir sonraki eğlenceyi beklemeye bağımlıdır. Tüm bunları yaparken aslında büyük bir sır saklamaktadırlar: ikisi de modern çağ vampiridir. Ama geride bıraktıkları ilişki deneyimlerine rağmen, Stacy bir vampir avcısının oğluna aşık olunca, Goody ise yıllar önce aşık olduğu adamla karşılaşınca ikili aşkla ilgili öğrenmeleri gereken daha birçok şey olduğunu öğrenir.



Benim gibi tüm işlerinizi bitirip, biraz abur cubur stoklayıp keyif yapmak isterseniz bir göz atın umarım eğlenir, keyif alırsınız
;)







1 yorum:

  1. Bizde aynı filmlerin dönüp durmasından usanınca deniyoruz böyle filmler, buna da bir bakalım, teşekkürler^^ bize de bekleriz bu arada, sevgiler

    YanıtlaSil