24 Ağustos 2012 Cuma

İspanya pilavı!


Ramazan geldi geleli yeni tarifler deneyemez olmuştum.
Uzun zamandır planladığım bir tarifim vardı. Tüm malzemelerini hazır etmeme rağmen yapmak için ancak fırsat buldum.


Aslında bildiğimiz Türk işi Domatesli pilav, onu İspanya usulü yapan içine biraz zencefil karıştırmak.
Ve pirinçleri kavurmuyoruz.


Ve en önemlisi servis esnasında tabağın kenarına döktüğünüz keçi boynuzu özü.
Yoğun tatlı bir tadı var.
Ve bu pilavı vazgeçilmez yapan aslında O.


Afiyet şeker olsun bana ve deneyen herkese...



7 yorum:

  1. Selam Pembe Deniz, domatesli pilava var ya bayılırım. Zencefilli olanına da öyle..
    İyi ama keçi boynuzu özüyle olanını hiç bilmiyordum. Vay canına sayın seyirciler.
    Hemen denemeliyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol tuzlu hafif tatlı sevenler için vazgeçilmez.

      Kesinlikle denemelisin :))

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. çok lezzetli görünüyo:)
    acil keçi boynuzu özü almalıyımm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al bakalım ikisinin birleşmiş tadını sevecek misin!

      :)

      Sil
  4. heeey ben bunun başka versiyonunu biliyorum. ispanyol yemeği. paella. sebzeli paella. çeşitli sebzeler, balık filan konulabiliyor. netten bak tarifine müthiş bişi. bi de la sangria var. içecek. şarapla yapılıyo. ikisini bir arada yapsanaaaaa.

    domatesli pilav. of of pek severim.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende seviyorum.

      Tarifleri aldım. Denemek lazım :)

      Sil