28 Kasım 2014 Cuma

Sessiz Fırtına-Laura Landon (Etkileyici)


Huzurlu günler blog dostları.
Ayın sonuna kadar okumak için niyetlendiğim kitapları nihayet bitirdim.
Ayda 10 kitap okuduğum günler geride kalmış olsa da en azında 3-5 kitap okumaya çalışıyorum.




İlk önce okumaya başlar başlamaz beni saran, alıp götüren, elimden bırakmak istemediğim ve bittiği için biraz yalnızlık çektiğim 'Sessiz İntikam' adlı şu güzel kitaptan bahsedeyim.




Aspendos yayın evinden çıkan Laura Landon'a ait bu kışkırtıcı, sakin, deli dolu roman sayesinde evinize baş ucunuza leydiler, kontlar, Dükler konuk edeceksiniz.


Kabarık elbiseleriniz ile balo salonlarında gezinirken entrikanın, aşkın, tutkunun, mutluluğun ve başarının içinde kaybolacaksınız.




İlgi çekici konusu,
sürükleyici anlatım tarzı,
gerçekçi karakterleri,
ve
seviyeli sahneleri ile güzel bir tarihi roman.




Bilindik İngiliz kitapları gibi görünse de okurken tam olarak öyle olmadığını anlıyorsunuz.
Okudukça ortaya çıkan sırlar sizi çok şaşırtıyor 
ve kitaba bütünü ile bağlıyor.
Benden bu kadar artık gerisi sizin hayallerinize ve beklentilerinize kalıyor.
İyi keyifli okumalar.
:)





ARKA KAPAK
Leydi Jessica Stanton altı gün içinde yirmi beş yaşına girip kendisini, İngiltere'nin en zengin kadınlarından biri hâline getirecek kadar yüklü bir mirasın sahibi olacaktı. Bu gerçekleştiğinde de üvey kardeşi Colin, özgürlüğüyle birlikte tüm her şeyine el koymak için Jessica'ya saldıracaktı. Tek bir çözüm vardı: kendisine Colin'in karşısında durabilecek kadar güçlü bir eş bulmak. Fakat onu koruyabilecek birisini bulabilse bile, hangi adam sırrını öğrendikten sonra onunla evlenirdi ki?

Northcote Kontu Simon Warland'ın iflasın eşiğine gelmiş olmasının yanı sıra, tüm Londra'da, müsrif babasının zamansız ölümünde bir parmağı olduğuna dair dedikodular da devam ediyordu. Artık onu her şeyini kaybetmekten koruyacak bir kadın bulmaya mecburdu. Fakat hangi kadın bir cinayet zanlısıyla evlenmek isterdi ki?

Tamamen mecburiyetten bir araya gelen Jessica ve Simon evliliklerinin anlaşmalı bir evlilik olduğu konusunda uzlaşırlar. Fakat Simon'un kendisiyle evlenmesinin ardında yatan gerçeği öğrendiğinde, Jessica'nın kalbini hiçbir yasal evrak koruyamayacaktır, çünkü Jessica tüm çabalarına rağmen kocasına âşık olmuştur. Oysa aşk, belki de ikisinin de en çok ihtiyaç duyduğu şey olmasına rağmen, ikisinin de istediği en son şeydir.


Post yazma modu;
:)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder